Barion Pixel

Rólunk

DR. PHILLIPS KRISZTINA BŐRGYÓGYÁSZ-KOZMETOLÓGUS SZAKORVOS

Orvosi diplomáját a budapesti Semmelweis Egyetem általános orvostudományi karán , szakvizsgáját a budapesti akkreditált szakorvosképzés keretén belül szerezte . Rezidensképzés alatt több évet dolgozott többek között a budapesti Szent István Kórház bőrgyógyászati osztályán , az AEK bőrgyógyászati osztályán, a Semmelweis Egyetem Bőrklinikáján, a Heim Pál Gyermekkórház bőrgyógyászati osztályán.

SZAKMAI TAGSÁGOK

  • Magyar Dermatológiai Társaság
  • Magyar STD tagság
  • Magyar Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesülete (MMKE)
  • Mok (Magyar Orvosi Kamara)
  • American Academy of Aesthetic Medicine
  • Brit GMC és Dubai DHCC regisztrált orvos

ARS POETICA

Phillips doktornő célja, hogy páciensei magabiztosnak érezzék magukat a bőrükben. Tudással, tapasztalattal és szeretettel fordul minden hozzáforduló beteghez vagy vendéghez , legyen az általános bőrgyógyászati vagy esztétikai probléma. Kivételes odafigyeléssel segíti a mindennapi bőrápolási termékek megválasztásában pácienseit. A doktornő igyekszik bőrápolási tanácsait magazinok hasábján, tv műsorokban is megosztani az érdeklődőkkel ill. betekintést adni egy-egy bőrbetegségbe, hogy minél szélesebb körben rögzüljön bőrünk megfelelő gondozása, karbantartása.

DR. KÁSSA RITA BŐRGYÓGYÁSZ SZAKORVOS JELÖLT

Tanulmányait a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végezte, majd a budapesti akkreditált Bőrgyógyászat szakképzésbe lépett be. Már az egyetemi évek alatt magával ragadta a bőrgyógyászat komplexitása és sokszínűsége. Egész fiatalon elkezdte elsajátítani azokat az innovatív kezeléseket, amik lehetővé teszik, hogy páciensei bőre és megjelenése tökéletes legyen.

SZAKMAI TAGSÁGOK

  • Magyar Dermatológiai Társaság
  • MOK (Magyar Orvosi Kamara)

ARS POETICA

Dr. Kássa Rita szívügyének tekinti a bőr egészséges állapotának megőrzését és a prevenciót. Phillips Doktornő támogatásával, immáron több éves tapasztalattal mind az általános bőrgyógyászat, mind az esztétikai kezelések során maximális professzionalizmussal végzi páciensei ellátását, a legmodernebb anyagokkal és eszközökkel. Továbbá rendszeresen részt vesz hazai és külföldi általános, valamint esztétikai bőrgyógyászati továbbképzéseken, konferenciákon.

DR. KOLTAI PÁL FEJ-NYAKSEBÉSZ FŐORVOS

Dr. Koltai Pál fej-nyaksebész főorvos. 1998 óta az Országos Onkológia Intézet Fej-nyak Sebészeti Osztályának munkatársa.
2010 óta adjunktusként dolgozik, PhD-ját befejezte.
Szakvizsgát szerzett fül-orr-gégészetből és klinikai onkológiából is.
Elsődleges érdeklődési körébe tartoznak többek között a fej és nyak területén végzett bőrsebészeti beavatkozások az egyszerű kimetszéstől az összetett plasztikai rekonstrukciókig.

ARS POETICA

Dr. Koltai Pál egy orvos dinasztia tagja. Nem is a végső, hiszen lánya is a SOTE hallgatója már. Dédapjáig vezethető vissza ennek a hivatásnak a szeretete. Dédnagymamája Magyarország első sebésznője volt, kiharcolva helyét és férfi kollegái megbecsülését is, oly elhivatott és elszánt volt e pálya iránt. Mikor megkérdeztem Tőle mi legyen a honlapon Róla, azt válaszolta: 1.Aki a karácsonyi vacsora asztalnál már kicsi korától a testrészekről és emberek testnedveiről szóló diskurzuson nő fel az vagy még a gondolatától is irtózik annak, hogy orvos legyen, vagy elhivatott orvossá válik. 2.Ha egész arcokat teszek rendben komoly betegségek után, hogy bánhatna el velem szép női arcokon lévő pár ráncocska.
Lézer és villanófénykezelések
Lézer és villanófénykezelések
Ez a kezelés az arcfiatalítás egyik leghatásosabb, legsokoldalúbb és leglátványosabb módszere.
Termékeink a gyönyörű bőrért
Termékeink a gyönyörű bőrért
Kivételes odafigyeléssel segítjük a mindennapi bőrápolási termékek megválasztásában pácienseit.
Pattanásos bőr, acnes hegek
Pattanásos bőr, acnes hegek
Az aknés hegek lézeres eltávolítása precíz és kíméletes bőrmegújító eljárás.
Fizetési lehetőségek