Barion Pixel

CO2 lézeres kezelés

A feszesebb, simább, egyenletesebb tónusú bőrért
Ez a kezelés az arcfiatalítás egyik leghatásosabb, legsokoldalúbb és leglátványosabb módszere. A megfelelő szakértelem és high tech berendezések lenyűgöző eredményt garantálnak .
A kezelés lényege , hogy megfelelő hullámhosszúságú lézersugár energiája mikroszkópikus oszlopokban jut a bőrbe ,ezzel új kollagénrost képződés stimulál, miközben az oszlopok közötti bőr érintetlen marad. Régebbi típusú lézerek az egész bőrfelszínt megégették, ezért a kezelést követő felépülési idő több hetes időtartamot vett igénybe, valamint az esetleges szövődmények, kockázata jóval nagyobb volt . Az új frakcionált lézertechnika lehetővé tette, hogy ez a gyógyulási idő néhány napra rövidüljön, hisz az érintetlen bőrszigetek felől azonnal megindul a regeneráció.

A frakcionált Co2 lézer kezelés megoldást nyújt a napfénykárosodott , öregedő bőr fiatalítására , a tágpórusú , heges , foltos bőr látványos javítására .A kezelés hatására a kisebb szarkalábak eltűnnek, a mélyebb ráncok finomodnak, a bőr feszesebb, fiatalosabb, tömöttebb és ragyogóbb lesz, színe egyenletesebbé válik .

A kezelés menete:
Az arc illetve a kezelni kívánt egyéb bőrfelület tisztítását, fertőtlenítését és érzéstelenítését követően kezdődik a kezelés. Egyénileg, a páciens problémájának megfelelően választjuk meg a gép beállításait, a kezelés erősségét. A legmodernebb géppel a kezelés időtartama jelentősen lerövidül, hiszen a gép ugyanazt az energiát rendkívül gyorsan képes leadni, míg más lézergépek esetében ez az idő, így a kezeléssel járó kisebb kellemetlenség ennek sokszorosa lehet. Egy arckezelés pl. körülbelül 20 percet vesz igénybe .A kezelést követően nyugtató arcmaszkot, majd nyugtató arckrémet és napfényvédőt helyezünk a páciens arcára .

A kezelést követően:
A bőr 2-3 napig enyhén duzzadt, vörös , majd pár nap elteltével alig észrevehető hámlás jelentkezik . Kérjük olvassa el a Kezelési útmutatót frakcionált Co2 lézerkezeléshez! A kezelést követően már egy hét múlva érzékelhető a javulás, azonban a bőr az új kötőszöveti rostok felépülésével párhuzamosan 2-3 illetve akár 6 hónapig tovább javul. Hétről hétre erősebb, tónusosabb lesz, a pórusok , hegek, akne hegek láthatóan csökkennek, a ráncok folyamatosan kisimulnak, a megereszkedett bőr egyre feszesebbé válik. A szemhéjon alkalmazva a fáradt tekintet újra kinyílik, a megereszkedett szemhéjat természetes hatással lehet megemelni ezzel a módszerrel. Szemhéjplasztika megelőzésére kiváló ez a kezelés, illetve ha valaki már átesett szemhéj vagy arcplasztikán, ezen műtétek eredményének megőrzésében is támogatást nyújt a frakcionált Co2 lézer kezelés.

A feszesebb, kollagén rostokban dúsabb homlokbőr miatt a szemöldökök természetes módon emelkednek meg .

Fontos tudni, hogy különböző gyártmányú gépek vannak forgalomban, melyek ugyanúgy frakcionált lézer gépek, azonban vannak tulajdonságok, amelyekkel egyes gépek rendelkeznek, míg mások nem. Így nagy különbségek lehetnek a kezelés hatékonyságában és a végeredményben is. A kezelés eredményének tartóssága egyénileg változó , általában tartós javulást tudunk elérni .Már egyetlen kezelés látványos javulást hoz, az ideális végeredményhez 3-4 alkalmas kúrát szoktunk javasolni,majd évente 1-2 fenntartó kezelés lehet szükséges.

Kezelt területek:

 • idősödő arcbőr, nyak, dekoltázs, kézhát
 • szemkörnyék
 • száj környéki cigaretta ráncok
 • hegek
 • tágpórusú bőr
 • stria

Bejelentkezés
  Lézer és villanófénykezelések
  Lézer és villanófénykezelések
  Ez a kezelés az arcfiatalítás egyik leghatásosabb, legsokoldalúbb és leglátványosabb módszere.
  Termékeink a gyönyörű bőrért
  Termékeink a gyönyörű bőrért
  Kivételes odafigyeléssel segítjük a mindennapi bőrápolási termékek megválasztásában pácienseit.
  Pattanásos bőr, acnes hegek
  Pattanásos bőr, acnes hegek
  Az aknés hegek lézeres eltávolítása precíz és kíméletes bőrmegújító eljárás.
  Fizetési lehetőségek