Barion Pixel

SHR Tartós szőrtelenítés

Az SHR – Super Hair Removal technológia a legújabb és egyben az eddigi leghatékonyabb tartós szőrtelenítő technológia.

Az SHR technológia már csak 50%-ban támaszkodik a fénynek a szőrszál melaninjában való elnyelődésére. 50%-ban a szőrtüszőt tápláló és körülvevő szövetek felhevítése révén pusztítja el a mátrixsejteket.

A tápanyagot szállító erek és bőrszövetek felhevítését alacsony energiájú sokszoros fényimpulzusok kibocsátásával érjük el. Az SHR technológia a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá. A folyamatos és sűrű villanás teszi lehetővé , hogy fájdalomért és fényterhelésért felelős energiaszintet jelentősen lecsökkentik. Maximum hatékonyságot érhetünk el a bőrfelszín sérülése nélkül.

Az SHR technológia ezt a fokozatos kezelési módot kombinálja a hűtő mechanizmussal, így a kezelés valóban kényelmes és maximálisan hatékony. Nem szükséges fájdalomcsillapítás. A folliculus (szőrtüsző) koagulációjához szükséges 45 C körüli hőmérsékletet tehát a bőr folyamatos és fokozatos felhevítésével érjük el, a kezelőfej szisztematikus mozgatásával, úgy hogy egy –egy területre 4-6- szor térünk vissza

Bejelentkezés
  Lézer és villanófénykezelések
  Lézer és villanófénykezelések
  Ez a kezelés az arcfiatalítás egyik leghatásosabb, legsokoldalúbb és leglátványosabb módszere.
  Termékeink a gyönyörű bőrért
  Termékeink a gyönyörű bőrért
  Kivételes odafigyeléssel segítjük a mindennapi bőrápolási termékek megválasztásában pácienseit.
  Pattanásos bőr, acnes hegek
  Pattanásos bőr, acnes hegek
  Az aknés hegek lézeres eltávolítása precíz és kíméletes bőrmegújító eljárás.
  Fizetési lehetőségek